Ontplooi je passie!


Bij SWZ ondersteunen we mensen met een beperking. Dit zijn mensen met een niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking en/of (ernstig) meervoudige beperking (EMB). We zijn een Brabantse zorginstelling en bieden zorg en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassen. In alle fasen en domeinen van hun leven, om zoveel mogelijk op eigen kracht mee te kunnen doen. De vraag van de cliënt en zijn/haar mogelijkheden zijn hierbij leidend. SWZ doet dit op basis van gelijkwaardigheid met deskundige en betrokken medewerkers. Dagelijks vertrouwen onze cliënten op de zorg en begeleiding van onze medewerkers. Ons motto is: niet het beste ervan maken, maar het beste eruit halen! SWZ doet dit met behulp van diverse zorg- en begeleidingsproducten. Wij zijn actief in Noordoost– en Zuidoost Brabant en werken nauw samen met het speciaal onderwijs, huisartsen, ziekenhuizen, revalidatiecentra en re-integratie bureaus. Onze medewerkers hebben een opleiding in zorg en/of welzijn, maar vooral een passie voor werken met onze cliënten!

 

Waarde toevoegen

Wij willen waarde toevoegen aan het leven van mensen met een beperking. Dit doen we door mensgerichte zorg aan te bieden. Samen ontplooien we de mogelijkheden van de cliënt.

Die toegevoegde waarde komt tot stand in de relatie tussen medewerker en cliënt: van mens tot mens. Daarom kiest SWZ ervoor om te werken met zelforganiserende teams. Wij geven onze medewerkers de mogelijkheden, ruimte en verantwoordelijkheden om samen met de cliënt invulling te geven aan zorg en begeleiding. Hierdoor verbetert de situatie voor de cliënt en de samenleving. Het uitgangspunt hierbij is vertrouwen. Het vertrouwen dat medewerkers vanuit hun eigen motivatie en doelen de juiste dingen doen, die goed zijn voor de cliënt, voor zichzelf en voor een gezonde organisatie. ‘Van mens tot mens, met hart én hoofd.’ Wil je meer weten over onze visie? Bekijk dan het filmpje. 

Wil jij een bijdrage leveren aan de begeleiding en ontwikkeling van onze cliënten? 

Dan hebben wij volop mogelijkheden voor jou. Ontplooi je passie bij SWZ!

SWZ biedt de volgende mogelijkheden:

  • Werken in een vast team;
  • Werken in combinatie (wonen en dagbesteding);
  • Werken in een vast team in combinatie met flexuren;
  • Volledig flexibel werken.


Daarnaast besteden we aandacht aan scholing en ontwikkeling. We stimuleren de eigen verantwoordelijkheid van onze medewerkers om vaktechnisch bij te blijven. Een externe opleiding wordt aangemoedigd. Bovendien bieden we mogelijkheden om je kennis verder uit te breiden over niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en/of ernstige meervoudige beperking (EMB). En maken gebruik van e-learning modules, training on the job en rollenspellen. Zo krijg jij als medewerker handvaten aangereikt voor op de werkvloer en blijf je je ontwikkelen in je functie.


Ontplooi je mogelijkheden bij SWZ!